Intreaba Doctorul

(Ve-ti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil)




5 moduri de a obtine un zambet de vedeta:

9/28/2013 postat

5 moduri de a obţine un zâmbet de vedeta.

 

“Zâmbetul este o armă puternică !”

 Zâmbetul perfect pe care îl afişează şi îl promovează divele cu atâta nonşalanţă şi siguranţă în orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne câştigă încă din primul moment admiraţia.

Un zambet perfect- pare mai complicat si pentru putini accesibil, lucru total gresit:




Safe Dental clinic va prezinta 5 modalitati de a obtine zambetul mult visat:


1. Faţete dentare
Aceasta este principala alegere a starurilor de la Hollywood şi motivul pentru care au o dantură impecabilă. Este cea mai simplă metoda de a obţine un zâmbet perfect deoarece rezultatele se văd imediat! Fatele dentare sunt foiţe subţiri de porţelan, translucide, similare unghiilor false. Au un aspect natural şi se aplică pe suprafaţa dinţilor frontali pentru a corecta culoarea, spaţiile, înghesuirile uşoare şi muchiile sparte, insa din pacate o durata de viata relativ scurta. 

2. Zirconiu (coroane, faţete, lucrări protetice)
Zirconiul....este cel mai solicitat material în ţările dezvoltate datorită aspectului său foarte apropiat dinţilor naturali şi a faptului că are o rezistenţă foarte mare la factorii externi, timp îndelungat.
Coroanele, faţetele şi lucrările protetice din zirconiu au o calitate impecabilă. Ele nu pot fi distinse, spre deosebire de cele realizate din alte materiale ce sublinează linia gingiei şi astfel au un aspect artificial.
    
3.Tratamentul ortodontic:

Tratamentul ortodontic este folosit pentru realiniere, repozitionarea dintilor pe arcada dentara, in pozitia corecta atat din punct de vedere morfo-functional cat si din punct de vedere estetic.

Aparatele ortodentice pot fi de mai multe feluri:

1. aparate mobile;

2. aparate fixe frontale (bracheti)

3. aparate fixe linguale - prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător în special pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite. 
Nu se vede, acţionează rapid şi te poţi bucura de rezultatele sale la orice vârstă!
 El este aplicat pe spatele dinţilor (tehnica linguală).


4. Albire dentară
Albirea profesionala poate oferi rezultate de

 până la câteva nuanţe. Nu este dureroasă şi se realizează uşor. Tu te vei relaxa, iar dinţii tăi vor deveni mai strălucitori cu fiecare minut.

5. Implanturi dentare
Implanturile dentare presupun refacerea spatiilor existente, fara a interveni pe dintii sanatosi
 
Safe Dental Clinic va ofera posibilitatea de a achita tratamentul si in 12 rate fixe FARA DOBANDA prin Card avantaj.

Pentru mai multe detalii sau intrebari folositi rubrica "Intreaba Doctorul" din dreapta paginii, sau nu ezitati sa ne sunati